Főoldal > Zene, tánc, harc: a Capoeira Magyarországon

Zene, tánc, harc: a Capoeira Magyarországon

A Buddha FM vendége volt Mestre João és Instrutora Rosa, akik szorgalmasan dolgoznak azon, hogy ez a remek mozgáskultúra hazánkban is elterjedjen.

Tavaly óta rendszeresen edzenek a capoeiristák a Tan Kapuján, ennek apropóján Harlam Bálint meghívta az edzések vezetőjét, valamint az egyik nagymestert, hogy mutassák be ezt az egzotikus harcművészetet.

A beszélgetésen szóba került a Capoeira eredete, a zene, a tánc és a harc kapcsolata, és betekintést nyerhetünk a sportág jelenlegi helyzetébe is.

Az adás időpontjai: 2018. JANUÁR 25., CSÜTÖRTÖK 17:08; PÉNTEK 21:08; SZOMBAT 08:08

Akinek felkeltette az érdeklődését, ezeken az oldalakon tudhat meg többet a Capoeiráról, valamint a hazai edzések helyéről, idejéről:

http://www.acbf.eu

https://fightdancer.blogspot.hu

https://www.facebook.com/capoeiraabolicaoJAP/

https://www.facebook.com/groups/37442121971/

Kapcsolódó

Hírek

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi.

Hírek

Elvonulás a Satipatthana Sutta jegyében

A théraváda erdei hagyomány gyakorlatát követő hétvégi elvonulást szervez a Soproni Théraváda Buddhista Közösség, a Soproni Tusita Buddhista Meditációs Központban. Az elvonulás 2022. augusztus 12. péntek