Főoldal > Programajánló: Paulinyi Tamással beszélgettünk a Szintézis Szabadegyetem új, egyéves veszteség- és gyászfeldolgozást segítő önismereti programjáról

Programajánló: Paulinyi Tamással beszélgettünk a Szintézis Szabadegyetem új, egyéves veszteség- és gyászfeldolgozást segítő önismereti programjáról

Programajánló – Paulinyi Tamással beszélgettünk a SZINTÉZIS Szabadegyetem új, egyéves veszteség- és gyászfeldolgozást segítő önismereti programjáról.

Riporter: Udvardi Márton (2023)

Az emberi sors egyik legnehezebb feladatát az elmúlás és az elvesztés időszakának megélése jelenti, legyen itt szó a saját halálra való felkészülésről vagy a gyászról. Mai korunkban mindkét területen egyfajta tanácstalansággal találkozhatunk, ami a hagyományok megfakulásából és a mai élet devalválódott értékrendjéből is adódik.

Feldolgozatlan veszteségeink nem csak a halállal kapcsolatosak. Idetartoznak a válással, a státusz-vesztéssel vagy akár az öregedéssel járó mentális traumák is, amelyek felszínre hozása és feloldozása pszichénk harmonikus működéséhez elengedhetetlen feladat.

A képzést azoknak ajánljuk, akik témában aktuálisan érintettek, legyenek bár átélői egy megrendítő életkrízisnek, vagy gyászolói az elmúlásnak, vagyis mindenkinek, aki felnőttként válaszokat keres élete legnagyobb talányára.

Javasoljuk továbbá segítő foglalkozásúaknak, illetve azoknak, akik kellően tudatosak ahhoz, hogy a létezés mulandóságát elfogadva a halál témáját övező tabukkal és a veszteségek fájdalmaival szembenézzenek, vagy éppenséggel azoknak, akik mindezt nem tudják elfogadni.

Az önismereti képzés sorsformáló hatású, amivel magunknak és másoknak a leginkább emberpróbáló helyzetekben talán a legnagyobb segítséget tudja nyújtani.

A nyílt nap programja

Az éves képzés oldala

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

 

Kapcsolódó