Főoldal > Spiritualitás, fenntarthatóság és irányítás – Online kurzus az Anaadi Alapítvány szervezésében

Spiritualitás, fenntarthatóság és irányítás – Online kurzus az Anaadi Alapítvány szervezésében

A világ egy olyan szintre lépett, ahol többé már nem hagyhatja figyelmen kívül a fenntarthatóságot és a spiritualitást. Az ember minden igyekezetének a befogadás, a kölcsönös függőség, az egymásrautaltság, az együttérzés és a hosszú távú látásmód kifejlesztésére kell irányulnia, ami figyelembe veszi a jövő generációkat is. Ha a spiritualitás az alapja a növekedésnek és a fejlődésnek, akkor a fenntarthatóság is biztosított. Ez a kurzus azt a célt szolgálja, hogy bevezesse a résztvevőket a spiritualitás és a fenttarthatóság elvein nyugvó vezetési, ökológiai és életmódbéli megoldásokba.

Az előadók között szerepel Dr Zsolnai László a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságetikai Központ Tanszékének tanára és igazgatója, a Cambridge egyetemhez tartozó Judge Business School tagja és számos könyv szerzője, mely egyetemi tananyaggá vált világszerte.

Időpont: 2020. június 22-26.

indiai idő szerint este 8-9 óráig (ITS) – középeurópai idő szerint 16:30-17:30-ig (CET).

Élő online adás a Google Meet-en és forrásanyagokhoz való hozzáférés a Google Classroomban.

Előadások, kérdések és válaszok, kutatási eredmények és esettanulmányok feldolgozása és megbeszélése.

Elsősorban egyetemi hallgatókat, az adott szakterületeken dolgozókat, egyetemi tanárokat, társadalmi és gazdasági vezetőket, a fenntarthatóság és a spiritualitás kutatóit és gyakorlókat várnak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a anaadi.org/ss oldalon lehet megtenni.

 

Facebook oldal

Kapcsolódó