Főoldal > Négy nap ÖRÖM! – online programajánló

Négy nap ÖRÖM! – online programajánló

Négy napon át tartó öröm csúcstalálkozót szervez a The Awake Network a Mind and Life Institute-tal közösen november 13-16. között az online térben. 

Az esemény apropójául az a dokumentumfilm szolgál ami a közel egy éve elhunyt Desmond Tutu érsek és a Dalai Láma legendás barátságáről szól. A film, a „Küldetés: Az öröm! – boldogságra lelni a nehéz időkben” teljesen ingyen megtekinthető lesz az esemény ideje alatt, csupán regisztrálni kell rá

A film ajánlója:

Peggy Callahan, szervező és a Misson:JOY csapata “virtuális bulit” ígér több mint harminc szellemi vezető, művész és tudós részvételével. A dokumentumfilm megtekintésén túl előadásokat és beszélgetéseket hallgathatunk olyan előadóktól mint például Mingyur Rinpocse, Michael Curry püspök, vagy Coknyi Rinpocse, de “örömdalok” szerzését is megtanulhatjuk Luc Reynaud zenésztől. 

Az esemény negyedik napján Őszentsége a Dalai Láma is tart majd előadást.

A részletes program egy e-mailes regisztrációt követően ismerhető meg a szervezők honlapján. 

Az eseményre való jelentkezés a képekre kattintva is lehetséges.

 

Forrás és képek – globaljoysummit.org

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó